2010-05-28

Lyckad dag

Riktigt lyckad dag blev det för grabbarna. De fick ju välja om de ville lunka, gå eller springa de 3-4 km som var målet idag, pojkarna valde att gå och de tyckte att det var jättekul! Och att städa skolgården var dunder kul, enligt dem själva. Nu skulle man ju tro att de var jättetrötta efter skolan men efter det att de fått ett mellanmål kom nästa projekt, de skulle till stan´s stora rutchkana. Den ligger i en supermysig del av staden nära ena hamnen (norra hamnen), ett stort grönområde med utmärkta gång vägar och parkbänkar där man kan slå sig ned och vila och bara njuta.
Tyvärr är det även ett eftertraktat område för de som nyttjar alkohol.

Just nu sitter sönerna och avslutar dagen med lite tvspel innan det blir dags att se kvällsfilm för nog kan mamma ögat se att tröttheten svävar som ett påbörjande moln nu. Vad blir det för kvällsmål då ?
E vill ha pyttipanna med spenat och lingonsylt
R vill ha en raggarmacka med hamburgare på (raggarmacka är en stekt hamburgare på lättstekt bröd, mitt glutenfria fria grova)

Imorgon hägrar en utflykt till havsbadet, där finns det enorma klätterställningar, torn, samt hängbroar att rasa runt bland, till min fasa är tornen ganska höga så jag håller tungan rätt i munnen att inget ska hända, för jag är höjdrädd som bara den, men skulle det bli aktuellt så är jag inte sen att flyga upp för att rädda dem "fniss"

Heldag

Idag ska det vara en utedag på pojkarnas skola. Först ska de gå, springa eller lunka en sträcka på 3-4 km därefter ska det städa upp på skolgården. Ska förresten tillägga att den försvunna handsken är återfunnen! Den låg i vardagsrummet, trots ett ihärdigt letande där. Det märks att skolan börjar gå mot slutet nu. Det som känns bra är i alla fall vädret, om än jag nu blir aningen tveksam när jag tittar på termometern som sitter utanför fönstret till höger om min data, den säger nämligen 11 grader medan kökstermometern säger 14 grader..hmmm de borde komma lite bättre överens. Tittar jag på himlen så ligger det tunna vita moln på en underliggande, relativt ljusblå himmel. Solen verkar dessutom vilja titta ut, så nu håller jag tumme för att vädret blir passande för dem.

Ha en underbar fredag alla!

Äntligen

Nu har jag äntligen lyckats få in en egen signatur tack vare hjälp från Gafflan.  Tusen tack för hjälpen! Det enda som strular ordentligt är att få det till slutet av inlägget..det vill sig inte alls utan signaturen verkar trivas som fisken i vattnet uppe vid toppen istället för nederst "fniss"..får jobba lite på det om jag nu bara visste hur jag ska locka ned den, det hjälper inte att dra den under texten heller..

Okej, nu fungerade det! Var tvungen att vara riktigt bestämd.
Nu ska jag nanna kudden i alla fall.