2011-03-21

Imponerad? - Inte ett dugg

Jag har med jämna mellanrum insett att jag är "kärringen mot strömmen" och nu är det uppenbarligen dags igen. Snart släpps ju sista delen av Harry Potter och Dödsrelikerna del 2. (13 juli)
Ettan är redan ute. Det var tänkt att vi skulle vänta till sista delen var ute innan vi köpte de två sista delarna. Det är ju alltid kul att ha hela serien när man har början så att säga. Denna serie har i mitt tycke gjort två katastrofala fel. Vilka? De första filmerna hade både svensk text och svenskt tal.
Harry Potter och halvblodsprinsen är INTE dubbad. Väldigt irriterande.
Nu till det största felet. Del två av dödsrelikerna är gjord i 3D!! Varför i hela friden måste man förstöra en film med denna teknik?
Som ni nog förstår så är jag inget större fan av 3D filmer. Hoppas innerligt att filmen går som vanlig spelfilm också, annars vete katten om de sista två filmerna köps.

Vill ni se en förhandstitt på del 2 klicka här

Leta en nål i en höstack

Gissa om jag har fått leta som en galning på nätet! Inte nu hela tiden, men med jämna mellanrum under en tre veckors period, men igår, igår eftermiddag fick jag äntligen napp! Vad i hela friden kan man nu vilja ha tag på när man letar så efterhängset? Är man utrustad med en stor portion envishet så brukar den många gånger medföra ett lyckat resultat. Det är många gånger jag varit glad över denna gåva och andra gånger när den kanske inte varit lika bra ( det ska vi inte tala så högt om just nu)
Nå för att återgå till gårdagen.

Mina söner har sett på olika små roliga filmer på internet. Korta filmsnuttar från olika filmer som blivit ihopklippta till en. Några av dessa har haft riktigt bra musik i bakgrunden och speciellet en fastnade i mitt huvud. - Mm What you say. Vem sjunger denna låt? Det stod ingenting i slutet av filmerna. Jag fick bara fram parodifilmerna på denna låt, men som sagt, igår blev det annat ljud i skällan. Hittade ett forum på en som också sökte sångarens namn. Nturligtvis kom parodifilmerna upp igen men under en stod det med små bokstäver : orginal låten.
Tryckte på den länken och voilá. Jason Derulo

Önskar Er en trevlig måndag ♥♥