2010-10-04

Tillbaka igen

Oj vad det var längesedan jag skrev! Det känns som en evighet. Det är en riktigt vacker höstdag idag, inte soligt utan grått men ändå underbart. Himlen pryds av stora, olikformade moln som rör sig fort tack vare sköna höstvindar som leker med de nedfallna bladen från träden. Flerfärgade blad virvlar i en lycklig dans utanför fönstret. Jag gillar hösten!
Pojkarna är tillbaka i skolan igen efter både en rejäl magsjuka följd av en dunderförkylning. Herr R är fortfarande tät i näsan och hostar under nätterna..

Idag lyckades jag hitta en frisör som inte tar hutlöst i pris 280 kronor (vilket jag tycker är alldeles nog) ska dit klockan 12 idag, känns skönt, visserligen vill jag ha långt hår men det har en förmåga att tova till sig och ska sanningen fram så är jag inte den sortens kvinna som orkar ägna flera timmar på håret "ler" Denna gång blir det dock en skillnad, det har alltid varit kvinnliga frisörer som klippt mig men idag är det en man, ska bli spännande att se hur resultat blir =)

Jag har slutat spela på Farmville och det är en underbar känsla! Det finns så mycket som pockar på min uppmärksamhet men som jag under en lång tid slagit dövörat till, fy på mig!

Skickar varma höstkramar till ER alla!!