2012-04-21

Vad tycker de?

Jag undrar verkligen vad våra vårgäster tycker om vädret i år, inte har de mötts av detta aprilväder, snö, regn och blött. Om de vetat vad de vet nu tror jag nog de skulle hoppat över besöket i år.

Var bara tvungen att ta kort på dessa vackra gäster, de rör sig om ett hundra tal som är utspridda längs vägen. Snattret som hörs kan ju vara ett klagande över sitt stopp på vägen.

Skulle vara roligt att veta vad de tänker på, där de vandrar omkring och äter på den snöiga marken.

En bit längre bort så fanns det svanar, föräldrar med barn men när undertecknad skulle fotografera så var de borta - typiskt. Men det är så härligt att se dem den här årstiden. Svanarna är alltid först, de flyger ovanför vårat hus och pratar.

Hopplös!

Jag är hopplös! Jo, det är sant, just nu känns det faktiskt så. Jag har många ord på mig just nu men tar ut ett som stämmer på pricken - hoppjerka! Det var inte tänkt att mitt inlägg skulle handla om detta men nu blir det tydligen så, orden har bestämt det så då följer resten av mig med i infallet. Varför är jag nu en hoppjerka och inom vilket område? Somliga gissar säkert rätt - Bloggen!
Detta är ett ämne som stöts och blöts med jämna mellanrum. Jag har som bekant en förmåga att bli ofantligt rastlös och när jag befinner mig i denna känsla blir allt trist vad gäller bloggandet. Det blir ett sökande på nya platser, man går igenom vilka som finns och funderar och funderar. Att det ska ta så stor kraft detta med att blogga. Varför kan jag inte vara nöjd med det jag har, när det framför allt fungerar!

När jag bytt bloggplats är det trots allt två ställen som ALLTID lämnats kvar och det är den här på blogspot samt WP. Till dessa har jag troget återvänt men även hunnit med andra; bloggplatsen, blogg.se, bloggo, bloggproffs, inte nödvändigtvis i denna ordning.

Nu har nyfikenheten vaknat igen. Att vara nyfiken är bra, men det vette katten om den är det när det gäller detta. Små små saker stör mig och det gäller faktiskt även i verkligheten också, stora problem, som borde skapa oro är inga som helst problem medan små, petitesser kan bli enorma, nästan oöverstigliga berg!

Dessutom så tänker jag på ER bloggvänner, som troget följt med vart jag än styrt kosan, stackare, hoppas att ni inte skakar loss era huvuden när ni läser detta, hoppjerka är kanske ett milt ord.

Just nu gör jag ingenting, inga stora planer på att flytta är i görningen bara en spirande nyfikenhet har grönskat. Önskar ER en skön lördag

Kram♥