2010-04-18

Vilket strul!

Det är otroligt vad det kan strula i datavärlden! Nu senast har det varit virusskyddet som har varit knepigt. Den senaste tiden har jag hunnit med två stycken! Först ut var det AVAST, i början var det riktigt bra men efter ett tag började den krångla och hackade upp sidor jag befann mig på. Tog bort det och installerade PandaSecurity, men det var jag tvungen förnya varje månad, vilket tog både tid och komihåg..bort med den också, nu har jag slutligen återvänt till ett fabrikat, kan man säga det om detta?
AVG, dels känner jag till det och har haft det för några år sedan, det fungerade bra, visserligen tar det länge när programmet scannar men man kan under tiden vara uppkopplad så det är ju ett plus även om det går lite segare. "Pust och stön". Man måste ju känna sig trygg och då är det ju bra om det är med ett program som fungerar utan några som helst hakar som plötsligt dyker på och hindrar.

Igår snöade det mängder häruppe och idag på morgonkulan föll det lätta flingor också. Hmm. Igår hade även E namnsdag, och nästa månad på samma datum den 17 har R namnsdag, det skiljer en månad mellan deras namnsdagar, kul att de har samma datum (17:onde).
Skulle ta mig in på FB men det ville sig inte alls, uppdatering pågår sägs det, får väl se när man kommer in.

Grillplatsen är ordentligt framgrävd, nu gäller det bara att invänta det fina vädret så kan man grilla korv. Längtar efter grillad lax också..mums, nej nu får jag sluta tänka på mat blir ju hungrig!

Ha en underbar söndag!