2011-08-27

Klappat och klart?

Det är försent att lära gamla hundar sitta säger ett ordspråk. Ofta stämmer detta. Nu kan det ju faktiskt bero på situationen i fråga också. Jag är av födsel och ohejdad vana en planerare som dessutom vill gardera varje flank som finns, vilket jag VET är helt omöjligt men trots detta så ska jag nu göra detta, vilket många gånger kan ställa till väldiga hinder och onödig planering.
Det finns saker som man helt enkelt inte kan förbereda sig för man måste låta tiden ha sing gång och invänta resultat. Jag har varit så duktig på att vänta och inte tänka alltför mycket på detta, följt skalmans motto "Ingen idé att oroa sig för något man inte kan göra något åt"
Detta gäller smolket som infunnit sig gällande mina studier. Det blev ju lite struligt med ifyllnaden av ansökan till CSN trots att jag var noga..nåja det resulterade i att allting stannade till på detta område. Något som inte stannade till var min ansökan till studier. Som nämnts tidigare så har jag alltså antagits på Litteraturvetenskapen på Luleå Universitet! Helt fantastiskt, längtar så det knakar. Börjar nu på måndag men har redan en läxa som ska läsas och examineras första veckan - det är universitetslivet på en pinne (hihi)

Ska läsa Stina Aronson - Hitom himlen och bitar ur Litteraturehistoriens grundbegrepp och epikanalys..mumma!
Det är något att sätta tänderna i över helgen..

Ha det gott vänner ♥