2011-03-11

Slut på det roliga

Då var detta sportlov till ända. Det har varit ett skönt lov som var mer av ett rekreationslov. Det fanns viss läxa att göra eftersom de varit hemma så länge och den riktiga läsläxan som skulle göras över sportlovet.
Imorgon kommer deras far för att fira en mycket försenad födelsedag med pojkarna. Hur det kommer att se ut har jag inga större förhoppningar faktiskt för det har verkligen varit under all kritik! Han ringde inte ens och grattade dem när de fyllde år. När han ringde några dagar senare frågade jag honom varför han inte grattat pojkarna när han inte kunnat komma. Vad blev svaret? Håll i er för jag höll på att dimpa ned med rumpan före i golvet när jag hörde det.
- Jag glömde.

Glömde?! Hur i hela friden kan man glömma att ens egna barn fyller år? Man kan inte komma för att barnen är sjuka och han själv var sjuk i magsjuka. Försvaret är ju än mer ofattbart. - Jag glömde inte men jag glömde att ta mig tid att ringa. Normalt har jag ju varit med presenter i förväg, men inte nu. Den här gången blev det så konstigt.

- Precis. Det blev konstigt och bara för att det blev konstigt kan man ju tycka att det normala är att ringa och säga grattis! Jag blev så chockad att jag inte kom mig för att svara mer utan lät honom prata med pojkarna, efter samtalen frågade jag om de blev grattade?

- Nej han sa inte grattis.

Inte ens efter vad jag sagt hade han vettet att gratta dem..jag har inga ord för detta. Och det är bara en rad av alla underligheter som händer.

Ha det gott!