2012-08-28

Beata


Jag och Beata håller på att bekanta oss med varandra, endel felsteg görs men till det hela stora så är vi nöjda i varandras sällskap och vi kommer att vara ett bra radarpar framöver.
Har hållit på att leta mig fördärvad vad gäller studielitteratur för denna kurs, en bok som ska läsas på denna kurs har medvetet lekt kurragömma med mig ett bra tag varpå jag mailade till min kurslärare. Svaret kom ganska raskt och det verkar som om felet ligger hos bokförlaget som inte har svarat om de ska trycka upp fler exemplar av denna bok eller inte!
Så det verkar som om denna bok som lät så intressant, faller ur litteraturlistan : "Förnuft, fruktbarhet, förälskelse: idéer om kvinnor och kvinnors idéer."
En annan bok som SKA publiceras i nya exemplar är  "Europas idéhistoria : antiken människors undran" Men den kommer inte ut förrän på några veckor, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Förutom detta så gäller det att ligga i startgropen nu när det gäller att kolla upp böckerna på bibblan, vilket ligger näst på listan. Allting annat är grönt ljus och det känns skönt. Lite strul hör till.

Om ni vill veta hur Beata ser ut kommer det en bild nedan

En nätt liten rackare med en hel del spännande tillbehör.

Önskar ER en skön tisdag i denna fortsatta kalla och regniga årstid.