2011-02-25

Fantastiska nyheter

Idag är första dagen som det var -11 när jag steg upp. Nu är det -7.5. Det sägs att det ska vända nu idag och måtte det nu verkligen vara sant.

Uppdatering från gårdagens röntgen: läkaren ringde upp på eftermiddagen igår, gissa om allt skett mycket snabbt när det gäller mitt ryggproblem. Det är två diskar som trycker ihop sig lite grand men de verkar inte ligga och trycka på någon nervsäck, ett litet diskbråck är det men det går att träna upp deras rörlighet sa läkaren. Hon skulle be sjukgymnasten att ta kontakt med mig så att vi kunde göra upp ett schema framöver. Goda nyheter var det i alla fall! Inget ont som inte har något gott med sig sägs det ju och i vissa fall kan det ju stämma.

E var uppe på fötter för första gången igår, har inte fått i sig så mycket av frukosten imorse men hoppas att lunchen som snart blir lyckas bättre. Kan ju inte räkna med att han ska klara av att äta enorma mängder på en gång. Han orkade sitta vid datorn och spela och det var en underbar känsla att se honom göra det igår.
Det är ju en fördel att det vänder, de fyller ju snart år dessutom - 1 Mars.

Den här fredagen kommer att bli bra, hoppas att ERAN också blir bra!