2011-04-14

Kommer ni ihåg?

Det finns endel gamla bra tvserier som man fastnar för, hur man än gör för att glömma dem så klamrar de sig fast på näthinna så hårt de bara kan! Får jag leda er längs minnenas allé?



"Which one of you bitches is my mother?"
Skådespelerskan Lili har gått den långa vägen för att bli en internationell skådespelerska. Hon har allting, pengar och berömmelse men det gör henne inte lycklig. Hon har endast en tanke, att hämnas sin mor som övergav henne som liten bebis. Lili är fast besluten att krossa sin mor.
Från listan över tänkbara kandidater har hon lyckats sålla ut tre fördetta internatflickor som alla levt spännande och välbärgade liv. En av dessa flickor kommer att ångra djupt att hon övergav sin lilla dotter..

Lili har samlat de tre kvinnorna i sitt vardagsrum på hotellet. Det har gått år sedan de setts sist och ingen av dem har någon aning om vad som ska hända. Så faller de mest minnesbevarade orden från Lilis välmålade läppar " Which one of you bitches is my mother"?...


I första serien var Lili på jakt efter sin biologiska mor, denna gång är fokus satt på fadern, vem är han?
Lili´s mamma blir kidnappad av en sydostasiatisk gerilla och hålls mot lösensumma på över en miljon dollar. Om de inte får pengarna så dödar de henne. Lili tar hjälp av sin mors vänner från skoltiden för att ta reda på hennes okände far som hon hoppas kan betala lösensumman. Den enda ledtråden som finns är hennes mammas bok, en roman med tre olika versioner av vem som är far till Lili. Ska tiden räcka till för att rädda mamman och att hitta fadern?

Den första serien såg jag när den gick på tv:n och reprisen när den gick några år senare. Har även sett den andra serien men bara en gång och det är flera år sedan så jag har glömt det mesta faktiskt..
Första Lace finns att köpa på cdon, Lace II släpps den 27 april då även den går att köpa hos cdon.
Något att tänka på kanske för någon??

Det suger ju faktiskt lite att friska upp minnet av dessa filmer. Vad har ni för minnen av dessa filmer?



Dags att säga

God morgon på er alla !
Sitter här ensam en liten stund innan det är dags att väcka sönerna för skolan. Sedan direkt efter det ska jag åka till sjukgymnasten som befinner sig på ett träningscentrum K inne i stan. Det är tänkt att jag ska träna några gånger i veckan där för att stärka ryggen och eliminera mitt diskbråck som jag har. Fantastiskt vad de kan ta betalt för detta!