2011-12-10

Julkänsla

Nog har den sakta börjat infinna sig -julkänslan och det är tack vare snön som kommit!! Det har nu snöat i lite drygt två timmar nu, tjohooo, vilken lycka att se snö. Jag har fått en hanterlig ordning på min studie röra, uppgifter som ska in och förberedelserna för tentamen i januari..en hel del grejor som känns smått oöverstigliga. Här gäller det att ta varje dag för sig och INTE tänka på framtiden. Ni som har mig som vän på FB har funderat på vad jag läser och det är Litteraturvetenskap 30 Hp - på distans. Ni som redan vet detta kan blunda "ler".
Annars då? Jo jag har mina små duster med skolan (igen), jag har alltid tyckt om skolan och att studera, men som skolan ser ut idag och som den utformas - gillar jag inte alls! Visst förändringar är bra, det behövs men det är inte sagt att ALLA förändringar är av GODO, långt därifrån.
Skulle ha lagt in ett inlägg om vad som gör mig så arg, men av erfarenhet så fick en fd lärare till pojkarna reda på vad jag skrivit och bemötte detta på ett rent ut sagt otrevligt sätt, trots att jag formulerat mig på ett sätt att det INTE skulle gå att känna igen. Det är ofantligt viktigt att tänka på vad man skriver även om det kokar inom en. Rätt att säga vad man tycker? - Njae inte alltid.

Har förstått att somliga redan hunnit starta julklappsinköpen och till och med avklarat dem!  - detta framförhållande gäller inte mig, av gammal sedvana blir det nog nästa vecka som det börjas nosa på, sent ute? Kanske men nu blir det så.

**************
Beställde två serier på CDON, en underbart serviceminded website för att inhandla film. Trots detta inträffade det ett smärre fel. Det fanns ett erbjudande om man köpte en valfri film fick man en utvald box för 69 kronor, det var ju inte helt fel eftersom jag velade fram och tillbaka mellan två serier som jag tycker om, tittade på båda och såg att de ingick i detta erbjudande; valet blev då enkelt och jag beställde båda! Döm om min förvåning när jag såg vart priset landade, inte blev det som utlovat. Tog kontakt med dem och fick svar - dagen efter när de skickats iväg..(typiskt), påpekade att priset inte stämde och nämnde erbjudandet. Svaret blev att detta erbjudande INTE gällde boxen jag beställt! Erbjudandet ligger på alla filmer men länkas till en speciell sida där endast de filmerna gäller, visst hade jag sett denna länk men trodde naivt nog att den beställda boxen ändå ingick..vilket fallet ej var. Ska jag lämna tillbaka den andra boxen? Mmm, nej. Vill väldigt gärna ha båda serierna så det får bli en förtidig julklapp till mig själv =)
Vilka är nu då serierna? - Desperate Housewives och Brothers and Sisters!

Nu är det tänkt att jag ska studera lite grand, men lägligt nog har jag fått migrän så jag får se hur det går. Kanske känns bättre efter jag varit ute lite och skottat snö, när det lättat lite i huvudet vill säga.

Kram på ER alla ♥♥♥