2011-12-19

Lagom till jul

Nu är detta årets sista studieuppgifter avklarade! Himmel så skönt, gjorde klart igår vilket inte var helt smärtfritt för jag har åkt på sönernas influensa ordentligt, hosta, nysningar och ett evigt snörvlande. Tror att jag ensam snart använt upp ett 6-pack med näsdukar! Huvudet är luddigare än luddigt. Hoppas innerligt att vi är friska innan julen..

Min för tidiga julklapp till mig själv från CDON som bestod av Desperate Housewives och Brothers and Sisters föll om intet. Beställning är på villovägar. Det står att den är postad men efter snart 16 (imorgon) så har den inte anlänt! Annars är det en väldigt väldigt bra webplats för att köpa film, de har bra service och snabb leverans, även om det nu inte är så i detta fall. Min besvikelse och frustration har varit stor men när man nu har en underbar mor som förbarmar sig över en, hon köpte andra säsongen till mig som en förtidig julklapp!! Gulle mor ♥ Så nu har jag börjat se så smått och gissa om jag njuter..
Det är en underbart avkopplande serie och jag gillar den skarpt.

I år är julklapparna redan avklarade! Även detta något att vara stolt över. Sönerna får två julaftnar i år då deras far tittar in redan den 22:a, vilket kommer att bli uppskattat.

Ska försöka hinna med ytterligare inlägg innan julen så jag väntar med att önska god jul =)
Sköt om ER alla ♥♥