2012-01-09

Kalla tider

Döm om min förvåning när blicken glider över termometern i det skumma ljuset i köket. Det är svårt att fokusera på siffrorna men tillslut får jag ordning på dem : - 20 grader! Från att ha varit bara några grader under 0 till minus 20 under natten..hej och hopp. Egentligen borde det inte förvåna, inte efter all snö som kommit och att månaderna januari och februari hör till de kallare perioderna så är det nog trots allt i sin ordning! Igår var jag och sönerna på promenad, något som idkas väldigt friskt nu för min rygg har beslutat sig för att krångla igen. Det har varit bra under en lång period tack vare att jag böjt mina knän och lyft med rak rygg som teurapeuten sagt åt mig men på något sätt så måste jag slarvat för nu gör det så ont, så ont. Det är ju så att man återupplever hur det var när magen var stor och man väntade pojkarna, denna anklika gång och lustiga knäböjningen..tur att man inte har någon påpasslig kamera i närheten "fniss" Promenader är bra och dessutom så gillar jag, inga större problem.

På promenaden igår så hittade vi massor av höga snövallar som bara "måste" bestigas, inte av mig nu då men av sönerna, de hade hur kul som helst.

Att kasta sig ned och rulla hör ju helt klart till snöklättring.

Den här bilden är tagit en bit från E4:an, man ser inte vägen för all snö, bakom passrade en buss, tog bilden för att se om den syntes men icke sa nicke, så hög är vallen!

Nog är det föståeligt varför de älskar snön, själv var man ju tokig i den och hade jag inte haft ont i ryggen skulle jag gjort dem sällskap.

Njut av dagen mina vänner ♥