2012-01-01

Första inlägget

Detta är första inlägget på det nya året - 2012. Det låter onekligen som titeln på en Scienfiction film. På 1980 talet var det ju nåstan som om man trodde att man skulle använda flygande maskiner..är det så? Nej långt därifrån. Det är kul att minnas tillbaka och få sig ett gott skratt.

Ett nytt år är det. Nya möjligheter ligger framför oss, nya val, nya situationer, nya bekantskaper..Jag önskar ER alla en harmonisk framtid med lycka, skratt och lyckosamma val. Nyårsafton är den tiden då många "löften" sägs. Det är längesedan jag begagnat mig av detta, jo ett löfte har jag faktiskt hållit - att inte ge några löften! De är ofantligt svårt att hålla! Hur gärna man än vill hålla dessa så är det praktiskt taget omöjligt. Det närmsta jag kan närma sig är att "försöka" bättra saker och ting. Vilket av dessa löften ska jag bättra mig på då? Att inte gnälla lika mycket på mina söner.

Julen har varit riktigt bra, uppskattade julklappar från alla håll. Min avklarade födelsedag var även den lyckad. Däremot har vi en sak som inte är som det brukar vara - snö! Det finns inte lika mycket snö som det brukar, det är inte lika höga snövallar för sönerna att "husera" i, vilket i och för sig är bra med tanke på sikten. Men för deras skull är det trist för de har inte så mycket att gräva i, förra årets snögrotta är inte möjlig att upprepa pga snöbrist. Det var en period när man trodde att vi skulle få fira en grön jul.