2011-09-25

Knallar på

Det märks att man inte skrivit på ett tag för det har hänt en hel del här i bakgrunderna ser jag, blogspot har ändrats ordentligt.
Idag är det första dagen som det inte regnar! Hrö och häpna man blir ju alldeles paff när det inte forsar ned.
Studierna går riktigt bra, har avklarat två stycken arbeten och det känns skönt. För tillfället ska jag analysera drama i litteraturen, har läst Hedda Gabler av Henrik Ibsen och Fröken Julie av August Strindberg.
Måste dock erkänna att jag inte alls är något fan av August Strindbergs verk, Ibsen faller mer i smaken. Det är fascinerande att se hur mycket arbete det lagts ned på scenanvisningarna.

Det är jättekul att studera på distans, vi är 130 stycken deltagare och det är en hel del skojiga kommentarer som yttras i forumet. Det är varierande åldrar, allt från ungdom till lite äldre deltagare, vilket gör det hela väldigt informativt och intressant. Lärarna är mycket duktiga och informerar på ett lättförståeligt sätt, speciellt den manlige har ett underbart härligt sätt att röra sig med liknelser när han håller sina föreläsningar.

Väntar spänt på att få veta resultatet på min andra inlämningsuppgift, det håller på med service av webbplatsen i helgen så det går inte att komma in och se..får allt ge mig till tåls till måndag.
Ha det gott alla <3