2010-07-06

Var ligger felet?

Jag ställer mig allvarligt frågande till detta just nu! Var ligger felet, vem ska man skylla på? Går det att peka ut en skyldig? Jag beställde film förra veckan, tidigt på onsdagmorgon när jag hade en stund för mig själv för jag missade det kvällen före! Det var ju första säsongen av Brothers and Sisters och till pojkarna En natt på museet. Det var den 30 juni, samma dag fick jag ett meddelande från nätbutiken som jag handlar via att de skickat iväg min beställning - toppen då har jag filmerna på fredag!
Fick ett sms den 1 att posten skickat iväg mitt paket! Hmm skulle det komma på fredag? Jodå, optimist som jag är så var jag bergsäker på detta, det är ju en bra service från denna nätbutik!
Fredag kom - ingenting i lådan. Okej, då kommer det på måndag, vilket var igår. Damp filmerna ned i lådan? Nähädå, nu blev jag ordentligt irriterad över dröjsmålet.
Skrev ett artigt men bestämt mail igår till dem där jag sakligt framförde att det var andra gången som varorna inte levererats på bestämt datum! Detta har aldrig hänt förut, ja en gång till då men annars felfri och snabb leverans.

Letade fram mailet från den 30 juni och där står detta :

Vi vill meddela dig att din order idag har levererats ut från vårt lager, vilket innebär att du bör ha leveransen inom 1-2 arbetsdagar.


Det som levererats till dig är följande:

Artikelnummer Antal Benämning

2000781666 1 DVD - Brothers & Sisters

2000714011 1 DVD - Natt På Museet

Lägg märke till att det står 1-2 dagar

Fick svar för en timme sedan där följande står, fortfarande från nätbutiken där jag handlade :

Tack för att du kontaktade oss.

Din beställning skickades ifrån oss 2010-06-30. Var vänlig kontrollera att följande adress stämmer:
- Och naturligtvis stämmer ju adressen!

Vänligen kontakta Postens lokala avhämtningsställe där du bor för att se om din försändelse ligger kvar där.
- Gjorde det i måndags och där fanns det ju inte. De nämnde att det brukar bli sådana här förseningar med posten, men mitt brev borde komma imorgon (alltså idag tisdag).

Om din försändelse inte finns på avhämtningsstället och du fortfarande inte mottagit den 14 dagar efter att ordern skickades från oss, var vänlig kontakta oss igen.
- Antagligen kommer den inom två veckor men det är ju såå irriterande när detta uppstår!
 
Om jag lägger en beställning tidigt en onsdag morgon bör den i rimlighetens namn vara mig tillhanda fredag, senast måndagen i nästkommande vecka! När det nu står 1-2 dagar. Så har det ju alltid annars gjort.
Gjorde jag en beställning en onsdag hade jag den fredagen i samma vecka! Någonstans har servicen sackat efter. Nu hoppas jag att pojkarna får det nöjet att se en ny film ikväll, det blir en låång väntan dessutom för posten har ju lagt om sin rutt här där vi bor, förut fick vi posten på förmiddagen, nu kommer den inte förrän tidigast 15.30..