2010-07-02

Utflykt

Nu blir det förberedelser för att åka iväg "hem", det är knalledag och det betyder en åktur till Älvsbyn för att kika, en trevlig sammvaro med hela familjen. Får se om det blir några fynd eller om fynden består av möten med gamla bekanta.
 

Nya möten

Att möta nya personer är det mest spännande som finns, vare sig det är i verkliga livet, på internet eller som i detta fall genom en teve-serie, fast då blir det ju inte ett direkt möte egentligen men ni förstår innebörden.. Jag gillar att samla på teve-serier som faller mig i smaken, konstigt vore det ju annars..
För ett tag sedan upptäckte jag en Amerikansk serie - Brothers and Sisters, då och då följde jag med i deras liv och vad de råkade ut för, men att följa den episod efter episod gick ju av naturliga skäl inte alls, så nu är hela första säsongen beställd! Väntar spänt på att den ska komma så njutningen kan börja.

För ER som inte vet vad det är för en serie kommer en kort beskrivning:





Det handlar om en tät sammansvetsad familj - Walker, de står vid varandras sida när familjen när något utifrån hotar familjen. Livsval, politiska åsikter, ideal och varierande personligheter ger utlopp för hetsiga diskussioner vid middagsbordet. Denna drama serie handlar om fem vuxna syskon med respektive partners och barn samt en envis men kärleksfull mamma, Nora Walker.
Nora som lojalt levt i skuggan av sin man och skött hushållet står för en ny roll, den som änka. Tvillingarna Sara och Tommy arbetar båda i familjeföretget samtidigt som de kämpar för att inte försumma sina respektive familjer.
Sonen Kevin, homosexuell advokat söker efter den rätte.
Kitty, före detta högerpolitisk tv-profil som blivit kommunikationsrådgivare åt senator Robert McCallister; som hon också har en romans med.
Justin, yngst i familjen kämpar för att få respekt av de andra.


För att nämna några som är med i serien :

Sally Field - Nora Walker
Calista Flockhart - Kitty McCallister
Rob Lowe - Robert McCallister
Dave Annable - Justin Walker
Balthazar Getty - Tommy Walker
Rachel Griffiths - Sara Walker
Ron Riftkin - Saul Holden m. fl.


Vill någon kika på hemsidan så klicka HÄR och HÄR