2010-05-27

Nu

Nu tror jag detta känns bättre! Det kändes så när jag såg layouten, den andra var fin men jag hade lite problem med den stora solrosen"fniss" Det var liksom inte riktigt jag. Det är så kul när man kan pröva sig fram och jag gillar att exprimentera med utseendet på bloggen.

Idag är det sol, fåglarna kvittrar och det känns inte lika kallt som de två sista dagarna, även om det nu inte är speciellt mycket varmare ute..11.5 grader säger termometern.

Imorse fick vi alla vara med om en jätterolig incident. Det traskar ju omkring en hel del lösa katter på våran gård de är ju söta att titta på men aningen irriterande är det ju när de bajsar lite här och där. Nå det var ju inte det jag skulle berätta. E och R var i färd med att göra sig klar för skolan när E som ser och hör allt uppmärksammade något och rusade till ett fönster : det är en katt som bär på en unge!

Orden fick oss alla att ivrigt förflytta oss till det fönster där gossarna stod, katten såg vi men inget annat, men efter en stund såg vi katten återvända ensam och efter ytterligare en liten stund kom den tillbaka och mycket riktigt, den hade en unge i munnen. E hade haft rätt, jag hade först trott att den burit en råtta. Ungen var sannerligen inte liten utan rätt stor och medförde vissa problem för sin bärande mor. Vi stod och tittade en stund innan jag insåg att det var dags att sätta fart. Det blev dagens ämne på samlingen i alla fall!

Ha det gott alla