2011-08-19

Hänga med till slutet?

Fick ett trevligt mail härom dagen att det gick att boka sista delen av Harry Potter och Dödsrelikerna 2! Det var ju inte helt fel, frågan är ju bara om man ska fullfölja detta eller strunta i slutet. Hade så höga förväntningar på del 1 som föll rakt ut i sanden så jag kan ju bara säga att förväntningarna på del 2 är skyhöga. Å andra sidan så gillar jag inte att sluta så där mitt i av någonting, vill slutföra det jag påbörjat i den mån det går, då får det vara hur trälig bok eller trist film som helst, det kan ju vända på någon sida..


Tack för alla lyckönskningar om framtida studier, det värmer ska ni veta<3 Många av er har redan gratulerat på "Fejjan" men till er som inte har mig där säger jag - Tack !!
Pojkarna börjar ju som sagt på måndag och det märks att de börjar åk 4 för de har två dagar då de går längre, tisdagar och torsdagar 8.30 - 14.30, övriga dagar slutar de som tidigare 13.30
Tur att jag börjar veckan senare så man hinner komma igång i deras skolgång först.

Vädret är fortfarande trist, grått och regnigt, det öser som aldrig förr.

Men som en viss person sagt " Det är ingen idé att oroa sig för något som inte går att göra något åt"
                                                   sagt av Skalman

Ha en bra dag vänner ♥

Flygande framfart

Igår verkade det vara lite strul att skriva men det verkar ha löst sig =)
Regnet fortsätter att ösa ned och himlen har en blandning av gråa nyanser, riktigt vackert faktiskt. Men nu är jag aningen less på detta blöta tillstånd som uppenbarligen ska fortsätta ett tag till "suck". Tack och lov har vi tak över huvudet och det överväger ju situationen. Att vara utomhus utan skydd när det regnar är inget att föredra och det finns alltför många som befinner sig i denna sits så inte ska man klaga.

Det har varit lite glest med inläggen från min sida och det beror faktiskt på många orsaker, dels för att jag inte tycker mig ha haft inspiration, annat har pockat på min uppmärksamhet och så denna ständiga rastlöshet på bloggplatsen (ett annat ämne) Känner mig som Bambi på hal is så det blir till att treva sig fram längs bloggstigen igen. Jag har som nämnts tidigare kommit in på Litteraturvetenskaps linjen som startar den 29:onde denna månad - inte helt utan problem. Det har infunnit sig lite smolk i bägaren, tror inte att det sitter för hårt utan det ska gå att torka bort med en lätt gnuggning men för tillfället har det satt stopp i maskineriet så att säga.

Dessa skor inköptes på Coop i stan för endast 49 kr, bra att ha inomhus, platta och med lätt knottrig insida skönt för fötterna. Sköna eller hur? Låt inte skenet bedra! Dessa ting har nästan kastat in mig i både dörrar och golv! Hur undrar ni ju givietvis. Toppen har på något mystiskt vis böjt sig och blivit till en tjock snubbeltråd som i sin tur nästan fällt mig. Överkroppen har likt en tecknad figur lutats framåt i nästan en 60 graders vinkel, det enda som saknats är en pratbubbla över huvudet med olika tecken..(om dessa skor i samklang med min stundvis snubblande tillvaro har något sammanhang låter jag vara osagt)

Med dessa ord bjuder jag er en skön fredag ♥