2010-10-27

Sport anda?

Igår kom pojkarna hem och berättade att man kunde prova på handbollsträning på kvällen. Det hade tydligen varit några och delat ut blad om att de sökte nya handbollspelare. Hmm, det hade ju gått om det inte varit för dessa erbarmeliga innegympa skor som fortfarande var borta! Nu slumpade det sig så att min mor och far var ute i stan och de hastade in på en skoaffär och kikade, det fanns två lämpliga skoval för ett hyfsat pris så då var det bara att åka iväg och inhandla skor, så nu har jag helt gett upp om att hitta de andra.
Det blev aningen avsnoppat denna "känna-på-handbollsträning" Grabbarna kunde vara med på träningen men sedan visade det sig att det skulle vara en match mot flickorna efteråt och mina söner har ju aldrig spelat handboll förr så det var ju nästan ett omöjligt uppdrag de stod inför. Men det är mer än hjärtligt välkomna nästa tisdag! Så nu ser det ut som om det ska bli handbollsträning tisdagar klockan 17.30 - 18.30 och söndagar mellan 16.00 - 17.00

Handboll? Okej inte det val jag trott att de skulle göra men vi får se hur det hela slutar. Nu är det så turligt att de får prova på gratis några träningar innan vi bestämmer oss för att satsa på det, det lät ju verkligen bra i mina öron, känns ju inte kul att först betala 150kr/styck och sedan 250kr/styck.
Har ju inte varit med om sport förut eftersom de är mina första barn som ska börja med sport =) Och själv sportade jag inte förutom på skoltid.. nå det kan ju bli både kul och intressant detta

Idag har de varit på badet också tack vare deras underbara fröken som ställde upp att vara i vattnet med E och R, vilken underbar person! Vi  i familjen gillar verkligen deras fröken, hon hjälper till så mycket som hon bara kan..

Ha en bra dag alla!!