2011-04-06

Detta händer nu


Frankrike och FN har börjat om att bomba Laurent Gbagbos presidentresidens, trots att världen säger att nu är det nog! Man blir galen på Frankrikes president. Under natten försökte barn och ungdomar försvara sin president med basebollträn och påkar, de blev skoningslöst skjutna av Frankrike och FN! Det är helt ofattbart.. Här är ett andra tal från Inhofe



Sorg

Den 4/4 blev en nära kusin till min far skjuten av franska snipers i Elfenbenskusten. Han var Överste Major i Elfenbenskustens armé, han och hans två livvakter sköts. Det är fullt krig i Elfenbenskusten och det går hårt åt på landets befolkning.
Laurent Gbagbo vann valet och sitter som president. En godhjärtad man som inte tycker om våld eller vapen, en demokrat, älskad av folket. Han ser till sitt folk och värnar om landets naturtillgångar.

Frankrike vill inte se denne man på presidentposten. Den franske presidenten (Sarkozy) vill istället se Alassanne Ouattara en terroristledare där. Varför ta bort den gode? Den gode ser till sin befolkning och till landets bästa, han låter sig inte styras av frankrike som vill roffa åt sig. Alassanne är frankrikes knähund.
Frankrike mörklägger det som händer i Elfenbenskusten men sanningen sipprar ut tack vare Röda Korset som avlägger rapporter om hur Alassanne Ouattara dödar civilbefolkningen.
Här talar senator James Inhofe som är Republikan om de sanna galenskaperna som sker i landet.
Vi har familj och vänner kvar i Elfenbenskusten som är i våra tankar och böner, liksom landets övriga oskyldiga. Hur kan frankrike tro att en man som de med våld ska placera på presidentposten ska kunna styra ett land där han dödar civilbefolkningen? Det är ett vansinne som slutar i inbördeskrig. Detta vansinne stödjs av Frankrike naturligtvis, USA (Barack Obama), England.
Elfenbenskusten är självständigt, varför kan inte Frankrike acceptera detta och lämna landet ifred!