2010-06-12

Dags att damma av

Har letat efter filmer som kan passa sönerna nu när de blivit äldre och jag tänker introducera två stycken ikväll. Naturligtvis har de ju inte enat sig om vilken de ska se ikväll så det blir antagligen lite snutt här och en snutt där..
Vilka filmer är det?
Valen föll på dessa två:

Den vilda jakten på juvelen med Michael Douglas och Kathleen Turner












Filmen om Mr Bean med Rowan Atkinson













E ville se den sistnämnda och R den första. Det är fantastiskt så olika de är dessa juveler, ofta samsas de om vilken film de ska se men inte denna gång. Vi får se hur det hela slutar!

Sommarlov!!

Nu är det äntligen sommarlov. Pojkarna tog en ordentlig sovmorgon imorse och jag fick en skön tid för mig själv, klockan 8.30 hörde jag dem små prata med varandra. Vi har sett lite teve tillsammans och ätit frukost. Har ingen aning om hur dagens schema av aktiviteter ser ut annat än utevistelse, kanske blir det till att cykla till hästarna en bit bortanför oss som brukligt, de är underbart vackra och snälla, även om det finns en "Besserwisser" i en hage, han bestämmer över de andra två och ger dem ett och annat bett när han vill ha allt själv.
Det enda som är trist är att E alltid bränner sig på brännässlor i närheten, nu har vi dock fixat "handskar" till dem båda för att förhindra detta vid nästa besök.

Gårdagens skolavslutning var hur underbart fin som helst. Barnen sjöng och var jätte duktiga. Och kanon fina. Tog en massa bilder men publicerar inte dem för det är så många andra barn med på bilderna. Mitt i allt så träffade jag på min biologiska farbror J och hans fru B samt deras sondotter M! Det var sååå kul att träffa dem och få några ord med dem.
Pojkarnas pappa hade också kommit på avslutningen, det var första gången han var med och det var ju också en speciell händelse. Sedan var det ett späckat schema tillsammans med honom innan han åkte vid 15.00 tiden på eftermiddagen. I det hela så var det en fantastiskt rolig dag!

Ha en underbar lördag alla!