2011-03-09

Glädjande Nyheter - Hålla sig för skratt

Semper har kommit ut med en ny kaksort som påminner starkt om Singoalla! Den är inte bara glutenfri utan även mjölkfri - tjohoo så glad jag blev när jag såg den i mataffären.

Vad man däremot kan hålla sig för skratt är priset: 26:90 för åtta stycken kakor! Det är ofattbart dyrt att vara allergisk. Dessutom verkar inte E tåla kakorna för de innehåller plommonkoncentrat!

Aldrig får man vara riktigt glad och njuta när man hittar något gott. "Suck". Nu ska jag fortsätta min städningsrunda som tar sin lilla tid. Passar på att serva barn och dona med annat smått och gott.

**************
Tandläkarbesöket för R gick helt problemfritt, han var lite orolig att de skulle dra ut en tand, varför vet jag inte men han hade fått för sig att de sagt att det skulle göras om den lösa tanden inte var borta. Men som sagt var det fanns inget att oroa sig för! 

Stor utmaning för mig

Nu sätts jag ordentligt på prov ikväll. Det börjar en ny poliserie på tv4 klockan 21.00
Blue Blood. Huvudpersonen spelas av ingen mindre än min favorit Tom Selleck. Fördelen hade varit om starttiden varit 21.30 istället, det är på gnällen att lyckas ikväll men..

Oväntat men ack så trevligt besök

denna plats, finns en underbart go och rar tjej, med två lika ljuvliga fyrbenta vänner. Av någon ougrundlig anledning har de hälsat på. Helt plötsligt fanns dem utanför huset. Förvåningen byts mot glädje både hos mig och killarna, de älskar hundar och det gör undertecknad med för den delen.
Söker vilt med blicken för att se var matte är, men hon lyser med sin frånvaro. Hur i hela friden ska jag nu få hem dem?? Hur trevligt det än är så måste ju Miss E och Herr Hund hem till sin rätta plats. Kruxet är ju bara, om jag inte minns fel, mattes hem ligger i Skåne och vi i Norrbotten!!

Ni ser själva det ologiska i detta. Hur i hela friden har dessa raringar tagit sig fram? Visst de har tagit drömvägen så klart! Jag har haft den äran att drömma om dessa fantastiskt goa vovvar. Dock var det inte helt problemfritt, att få hem dem var ett stort problem och jag måste tyvärr erkänna att jag vaknade innan jag hann finna på en lösning. Tack och lov så finns de i sin egna hemmamiljö till allas glädje. Tror nog att det skulle falla många stora tårar hos deras familjemedlemmar om de förlorade sina dyrgripar, men tack för besöket!

Tänk vad man får vara med om i drömmarnas värld.

Idag ska R till tandläkaren och jag hoppas att det går bra, det är ju inget roligt besök att se fram emot.

Ha en bra dag ♥♥♥♥