2011-04-13

Heja mig

Det finns stunder när man bara måste få vara stolt över sig själv. Visserligen är det en liten petitess men ändå. Under en viss tid har bloggen känts fel och lusten att byta har varit stark. Men vilken skulle den nya bloggportalen bli? Det föll på blogg.se. Trots detta så har jag enhäldigt beslutat att vara kvar här på blogspot! Jag har traskat runt och bytt otaliga gånger när rastlösheten smugit sig på, men den här gången tänker jag inte falla för rastlösheten! - Heja mig.

*********
Ikväll har vi kikat på en film som det var oerhört längesedan jag såg. "Just Visiting", med Jean Reno och Christina Appelgate.

Det handlar om en fransk greve som av av en händelse måste resa bakåt i tiden för att förhindra en förbannelse som vilar över hans fästmö. istället för att resa bakåt finner han sig åka nästan 1000-år framåt till 2000. Tillsammans med sin dräng utforskar han nutiden för att hitta en trollkarl som kan hjälpa dem hem igen.
Den är fantastiskt kul.
Tidsresandet tilltalar mig oerhört. Tänk att ha en egen tidsmaskin och att kunna resa till vilken tid man ville..vad skulle man inte få vara med om? Enorma möjligheter förstås och en massa lidande, det går som hand i handske. Men ändå..

Njut av resten av onsdagen vänner <3<3