2011-03-10

Spännande framtid..

Nu händer det intressanta saker skall jag säga. Har varit på vägledningscentrum och fått mina betyg från folkhögskolan översatt. 3-årigt gymnasium med behörighet till högskolestudier. Jag har dessutom Naturvetenskap B.
Till pudelns kärna nu. Om 5 dagar, den 15 Mars, är det start för ansökningar till Universitetet i Luleå.
Jag ska söka på Litteraturvetenskap A med 30.0 Högskolepoäng.

Sista ansökningsdatum är den 15/4 för höstterminen och besked om antagning sker i mitten av juli..
Jag är utrustad med ett bra tålamod, men när det gäller sådana här saker, har jag väldigt svårt för att vänta, vill ha ett snabbt svar!

Gissa vem som är i sitt längtans esse just nu! Jag längtar. Jag längtar. Tänk att få läsa Litteraturvetenskap!

Fundersam

Det verkar som om jag alltid ska ha något att fundera över. Vad jag kan fascineras av i detta är att det jag grubblar över är små petitesser! Riktigt stora saker, som man ska grubbla över, det rycker jag på axlarna och säger - det ordnar sig. Visst ekonomi och barnens situation kräver ju en noggrann planering men allt det andra. Vad kräver min tankeverksamhet nu då?
Bloggen. Oj tänker ni vad är det med bloggen nu då? Kommentarerna blir mitt svar. Endel väljer ju att kommentera sina svar som de får direkt i sin blogg. Andra väljer att gå till den som svarat och kommentera där. En smaksak eller hur? Båda sätten är bra. Funderar på att sälla mig till den sistnämnda skaran..

*********
Kom jag upp igår? Nej inte alls. Gick till tv4.play för att se avsnittet där. Gissa vad? Där var det stopp! Man måste vara premium för att kunna se avsnitten. Grrrr säger jag.

Igår snöade det! Massor. Blåste in över gården. Kalla flingor i ansiktet.

Det är torsdag idag ifall någon glömt bort det "ler"
Ha det gott ♥♥