2012-08-10

Sticker in huvudet



Jag sticker in huvudet helt kort för att se hur saker och ting är. Det har inte hänt någonting, allt är som vanligt. Sommaren lider mot sitt slut, vi har snart kommit halvvägs in i augusti månad, solen skiner men värmen är det lite si och så med men jag ska inte klaga eftersom Fröken Sol hedrar oss med sin närvaro.
Jag och mina söner var på en härlig avkopplande mini-semester med mina föräldrar, hyrde en fantastisk stuga i Aspnäs utanför Härnösand, en fantastiskt rofylld plats med underbara ägare, trevliga och glada. Åkte ut på hemsö militäranläggning, behöver jag säga att det besöket uppskattades enormt av sönerna. Vilken fantastisk guide som lotsade oss runt och hon svarade lugnt och tålamodigt på Herr R:s alla frågor. Åkte även in till IKEA men i ärlighetens namn måste jag säga att det var oerhört ~ tråkigt! Ja du läste rätt, visst är det en bra plats att fynda på men annars..?

Skolan hägrar för både söner och mig. Det ser ut som om undertecknad ska läsa idéhistoria, vilket låter oerhört spännande! Längtar så det knakar. Har dock en del små saker som måste kollas upp vad gäller litteratur, verkar som om man måste göra endel inköp av böcker, vilka inte är helt gratis. Ringde i förrgår för att höra men naturligtvis var de som kunde svara fortfarande på semester, ska återkomma till veckan. Nå allting går att lösa =)

Sköt om DIG denna sköna fredag ♥

/Loka