2011-04-04

Smart drag?

Tvärt om vad titeln säger så var det inget smart drag alls, hade en tidigare blogg här på blogspot som jag tänkte importera till denna, inga problem och fort gick det men vad jag upptäckte var att det blev dubbelt av de gamla inläggen! Jisses nu måste jag gå igenom alla inlägg och radera dubletten. Inga större problem alls men ytterst irriterande..

Helt underbar

Jag håller på att samla på mig hela serien av Gilmore girls väntar just nu på att säsong 5 ska dimpa ned i brevlådan, längtar längtar..fram till dess så visar jag detta:

Här blir Lauren Graham och Alexis Bledel intervjuade om en eventuell Gilmore girls film 2010





Lauren Graham som spelar Lorelai, mamma till Rory (Alexis Bledel) är med i en annan fin tvserie "Parenthood" där hon är med i 35 episoder. Hon har även medverkat i Kevin Pollacks´ talk show.
Det går även rykten om att hon ska medverka i säsong 3 av Glee




Alexis Bledel har sedan hon spelade med i Gilmore Girls (2000 - 2007) hunnit spela med i åtta produktioner.
"Systrar i jeans andra sommaren", "Cityakuten" (dr. Julia Wise), "The Good Guy", "Det perfekta livet", "The Ballad of G.I. Joe", "The Conspirator". "The Kate Logan Affair", "Girl Walks Into a Bar" Alexis har avslutat filmen "Violet and Daisy" men den har inte släppts ännu. Hon medverkar just nu i inspelningen av "Sleepaway Camp Reunion".