2011-12-03

Ställer mig ytterst frågande

Jag tycker om att lyssna på RixMorgonZoo, det är ett bra program och bra programledare. I ett program var Anders Lundin gäst, han är ju känd som tv-programledare, textförfattare och komiker, i detta program kom det fram att han släktforskar men även att han tar ut sin ilska på skrivare..! Lyssna här på programmet.
Det är billigt att köpa nya skrivare är vad han säger. Billigt?! Har man så mycket pengar då att man kan kosta på sig hur många skrivare som helst?? Att man i ilskan har kastat sönder saker har nog alla med handen på hjärtat råkat ut för, en kaffekopp, eller andra småsaker, men en skrivare..Detta ter sig faktiskt i mina öron ganska annorlunda.

Studierna går förövrigt riktigt bra, det är mycket kvar att läsa innan "tentan" i januari men det ska nog lösa sig på något sätt, ingen idé att oroa sig för det. R ska sjunga solo på lucia när hans klass + den andra 4:an ska lussa, det är genrep på EFS onsdagkväll klockan 18.00. Ska bli så spännande att lyssna för gossen är fantastiskt musikalisk och inte bara det - han är tonsäker! Nu ska jag fortsätta "feja" innan pojkarnas pappa kommer på besök..

Rakt under näsan

Det är otroligt så lättlurad man kan vara! Jag är en stabil och jordnära person som definitivt står med båda mina fötter på jorden, det ska mycket till innan jag blir bragt ur fattningen eller tappar kontrollen, men när det gäller att blogga är jag nog ta mig kattsingen helt otrolig! Det har varit en period när jag inte orkat blogga, jag har känt mig less på bloggen och vill byta till en annan plats, vilket också gjorts men trots detta så har det inte kännts riktigt bra efter ett tag, nyhetens behag ni vet. Svaret på min tristess har legat och stirrat mig rakt under näsan- man blir hemma blind, gräset på andra sidan lockar.. Istället för att byta bloggplats så byter man bara titel..hur enkelt är inte det? Sedan kan man ju som jag gjort med jämna mellanrum byta design. Det är uppenbart att små detaljer stör mig betydligt mer än stora problem i vardagslivet. Vetskapen om att jag stundtals går mot strömmen är inte ny men ibland är det löjligt.

Årets julkalender blir faktiskt riktigt bra! Måste erkänna att jag är liite misstänksam varje år när det blir kalenderdags men förra årets var också bra om jag inte missminner mig helt?
Ha en bra dag nu vänner säger en som återfått kraft och tilltron till bloggen igen =)