2012-03-11

Blandat

I helgen har det sannerligen varit blandade känslor, allt från ilska till frustration. Lyckligtvis har dessa nu någotsånär tagits omhand men man fortfarande visar sig en irriterad känsla likt en pyrande rök från en helt nedbrunnen byggnad vars eld falnat. Det gör så ont i mitt modershjärta att se mina älskade söner svikas på detta sätt. En fars oförmåga att glädja sina barn..Det är inte första gången och kommer med facit i handen inte heller att vara sista gången.

Det är fyra år sedan han kommit in i bilden och man tycker ju att det skulle vara en förändring till det bättre?
Nej jag tänker inte ge mig in på detta igen, inte nu när jag har fått ett visst lugn. Mådde inte alls bra igår efter ett samtal med deras pappa, så fort jag lagt på luren infann sig en huvudvärk som inte ville ge med sig under nästan hela dagen..tankar tankar virvlade runt som höstlöv i vinden, HUR ska jag lösa detta? NÄR kan jag lösa det? Det är frågor som ständigt finns i huvudet. Jag måste täcka upp alla områden, inte bara min roll utan även hans..men jag är såå trött på att göra det, det suger musten ur mig!

***********

Nu till något helt annat. Mitt stora intresse är ju som ni vet böcker och film, egentligen serier. Det är längesedan det inköptes en enkel DVD och det betyder en vanlig film med ett slut. Det lönar sig att inhandla en serie, det blir mer för pengarna. En DVD kostar ju en slant. Samlar just nu på Desperate Housewives (om nu någon missat detta?!) Men vid sista titten på cdon, vilket var idag föll jag på en serie vilken undertecknad sporadiskt tittat på. - One Tree Hill.
Så nu blir det ett svårt beslut att fatta. Vad ska skickas efter? De nominerade är dessa:
One Tree Hill

Body of Proof

Brothers and Sisters

Body of Proof har inte kommit ut ännu så den ligger på bevakning men är högst aktuell!

Ha det så gott mina vänner!