2011-08-06

Skjutit upp

Dags att ta tjuren vid hornen så att säga. Vi åkte alltså till denna hett efterlängtade Western plats med mormor och morfar. Anblicken av bygget när vi anlända var riktigt mysigt. Det var gigantiska trädörrar som var stängda, på varsin sida hade tjocka rep hängts upp och entrén kantades av rep på båda sidorna. 65 kr/barn och 95kr/vuxen, inte allra värst i mitt tycke.
Här skulle ju naturligtvis bilder komma in men..de kommer lite senare, är fortfarande aningen besviken över upplägget. Det enda som i mitt tycke var bra var showen de bjöd på. Dock smällde det en hel del vill jag lova, men kul var den. Jag blev besviken kan jag ärligt säga men huvudsaken är att pojkarna gillade platsen och det var ju för dem vi gjorde resan.

En annan sak som inte alls var rolig var att de hade bara en sorts mat, med tanke på alla människor som besöker platsen borde de tänkt ut ett lite bredare matkoncept och lägga in oss allergiker på listan. Tacobuffé var det enda som gick att äta och det passade ju naturligtvis inte oss. Tursamt nog hade vi en omtänksam mormor och morfar som bjöd på restaurang (asiatisk) den enda sortens restaurang som jag kan äta på faktiskt vilket gör att jag inte äter ute så ofta. Helt underbar personal och service, bättre än på många andra platser vill jag dessutom lova. Dagen var ändå riktigt bra och slutade trevligt, så helt tokigt var det inte!

***********
Borde snart få svar om jag kommit in eller inte, svaret dimper nog ned till veckan..(hoppas hoppas)
Ska försöka hinna in och skriva lite oftare men just nu har jag problem med att sitta längre stunder vid datorn, har fått tre blodproppar på kort tid, en på varje arm och en på vänster knä, höger arm är lite knepigare eftersom jag är högerhänt tar det längre tid att få bort bristningen och sitter jag längre stunder blir den överansträngd och stasar..men jag ska traska in ..

Ha det gott- Igelkott!