2011-05-26

Spännande

Böcker och film är min största passion och däremellan ryms allting annat som jag är intresserad eller nyfiken på. Nu handlar det inte om boken som jag håller på att läsa utan en tv serie som jag helt enkelt gillar så otroligt mycket. Den har underbara karaktärer och fantastiska skådespelare! Vilken är serien?? Är ganska säker på att fler än mig gillar den. NCIS. (NavalCrimeInvestigativeService)

Mark Harmon spelar special agenten Leroy Jethro Gibbs
En utmärkt agent som är mån om sina medarbetare och ställer upp för dem. Har dock en brysk attityd som retar många och följer inte alltid det rätta sättet för hur saker ska skötas. Mycket omtyckt av sina kollegor och chef.
Till sin hjälp har han Special agenten Ziva David som egentligen arbetar för Israeliska Underrättelsetjänsten Mossad.
 En utmärkt agent som ha rmånga strängar på sin lyra. Hänger dock inte med på de amerikanska talesätten och får ofta lekfulla tillrättavisningar av sina kollegor.
Anthoy DiNozzo har ögon för vackra kvinnor och flirtar gärna och ofta men trots det tillsynes ytliga framträdandet så har en allvarlig och seriös sida som kommer fram med jämna mellanrum och han är en duktig agent. Skojar gärna med sina kollegor.
Timothy McGee ibörjan blyg och försiktig men har med tiden skaffat sig ett stabilt självförtroende. Han vet vad han är duktig på och gör det med stil, omtyckt av kollegorna.
Utöver alla dessa duktiga och skärpta agenter finns rättsteknikern Abby

Abby Sciuto är inte den första man misstänker tillhöra denna grupp. Hon är tatuerad, klär sig i goth stil, gillar färgerna svart och vitt. Hon är den som håller ihop hela gänget och försvarar dem till det yttersta om det behövs. Hon är Gibbs absoluta favorit och de två passar verkligen varandra. Oerhört duktig på sitt jobb.
Sist men inte minst har de chefs obducenten Donald Mallard "Ducky"
Helt underbar person. Pratar gärna med sina offer dock utan att få några svar tillbaka. Drar gärna anekdoter när han ska redovisa något om sina offer. Den som känt Jethro längst men ändå kommer vissa saker som en överraskning för honom. Mycket sympatisk man som går sina egna vägar.
Det råder en harmonisk stämning mellan alla agenter och lekfulla toner svetsar samman dem.

Om någon inte skulle sett denna serie så tipsar jag å det bestämdaste på att de ska börja göra det!