2010-10-12

Dagens Äventyr

"Pust och stön" Nu är dagens äventyr avklarat! Piteåtidningen var och hälsade på äventyrarna. Det började med att de samlades och gick igenom vad de skulle göra, vilka grupper de var i etc. De var i olika grupper men det gick bra ändå. Det var en utomjording från planeten "TITAN" som var och spionerade på barnen, de kastade sig ned på marken, hukade bakom träd för att inte synas. De svarade på frågor, löste problem allt för att främja samarbetet mellan klasserna. Det var två 3:or och 2 :4 or som var med på äventyret.

Det var super roligt måste jag säga. Nackdelen var det kalla vädret. Det var minusgrader och grått, allting var blött och isigt från nattens stormiga eskapader.

Nu är det en hemma stund som gäller innan äventyret fortsätter ikväll klockan 19.00 - 20.30. Den här vändan ska barnen gömma "rymdstenarna" de hittat för att hindra "TITANERNA" från att erövra planeten och göra den till en isplanet.

Det är faktiskt inte utan att man är lite mör i kroppen, jag fick ju inte hjälpa till i gruppen utan bara vara åskådare men det var kul i allafall! Jag kan lova att det är två stycken väldigt möra grabbar som är hemma just nu och det lär bli tröttare äventyrare ikväll..

****
Till er som svarat på det tidigare inlägget : kunde inte svara, mina kommentarer besvarades med error..