2010-10-08

Starta om på nytt

Jisses säger jag bara, trodde att min länklista skulle återvända om jag gav det tid, men se det gjorde den inte alls så nu får jag tack vackert sitta och lägga till eftersom =)
Det får bli lite imorgon resten kommer upp för jag har suttit och mixtrat ett tag med utseendet på bloggen, några har sagt att de tappat kommentarer på sin blogg vilket även jag har gjort så om ni kommenterar och inte ser den så är det för att det är strul på blogger just nu.

Intressant

Det skulle vara väldigt intressant att veta vad alla lastbilschaufförer pratar om när de sitter och kör. Åkte in en vända till stan idag och när jag åkte hem mötte jag fyra lastbilar direkt efter varandra och alla satt med kommunikationsradion i högsta hugg medan de körde. Kanske sitter de och planerar var de ska träffas och ta lunch eller fika? Eller så pratar de med sin familj? Någon ny lastbilschaufför kanske har kommit in i gänget och de gamla rävarna kanske diskuterar kunnigheten hos den nye/nya?

Fantasierna är många och det är kul att leka när man råkar på andra människor.

Bloggen - aldrig nöjd?

Just nu känner jag mig som åsnan mellan hötappen. Jag vill vara på en plats som är svensk. Har provat många olika ställen och flyttat som en liten vessla från ett ställe till ett annat, det har alltid varit något som inte stämt ibland har det varit själva bloggplatsen andra gånger har det berott på att jag helt enkelt känt mig rastlös.

De svenska bloggplatserna som jag kikat på är blogg.se eller bloggplatsen, men där är det reklam i sidan, inte så mycket men ändå reklam och att bli kvitt den för 59:- i månaden känns inte helt aktuellt.
Wordpress har jag provat på men gillar inte riktigt platsen, kan inte sätta fingret på vad det är.

Här på blogger är det enkelt att byta layout och hantera andra justeringar men det finns trots allt något. Jag har startat upp en ny blogg på bloggplatsen. Kommer jag aldrig att bli helt nöjd?? Kanske jag bara kunde byta titeln på denna blogg, skulle det hjälpa?