2010-05-25

Borta med vinden

Usch vad jag blir trött på att alltid behöva söka saker! Antingen är det mina egna saker som leker kurragömma eller så är det sönernas, vilket det är just denna gång. De ska ha en "städdag" på skolan på torsdagkväll tror jag det var och då behövs trädgårdshandskar. Vilket FINNS i huset, jag vet bara inte VAR?! Passande nog i denna historia är att jag hittat ett par och hälften av det andra. Det saknas alltså en handske som ligger i huset och gapskrattar av hjärtans lust just nu. Det är typsikt att en skulle vara borta. De övriga tre låg så snällt på en hylla i hallbyrån och väntade men den tredje..den har väl irrat iväg på ett hemligt uppdrag eller på sitt livs sökande med meningen i livet. Hursom helst så är den spårlöst försvunnen och det går ju liksom inte ringa in den som försvunnen hos polisen heller..

Har letat på alla tänkbara platser, väskor, fickor, lådor, etc. Inget resultat. "Suck" Alltid är det något som är borta, puts väck. Hoppas jag hittar den imorgon..
Den 31 har de musikal för föräldrar på kvällen och ska uppträda och present till fröken och fritidspersonal. Passande kläder ska skaffas också. Herr R behöver gul tröja och byxor för han är en talroll som venus, mig veterligen så är inte venus gul utan mer rödaktig men låt gå..
Herr E ska ha mörkblå tröja och byxa för han tillhör jord-och mån kören.

På två veckor har pojkarna examen! Tiden bara flyger fram, vilket inte delas av de unga herrarna, de tycker tiden går snigel saaaaakkkkttttaaaa. Det gjorde man ju själv när man var liten, inte tänkte man eller kände man att tiden sprang iväg. Det var en bekymmerslös tid att se tillbaka på, idag är det mer stress för barnen, de ska hinna så mycket, inte konstigt att endel inte mår så bra. Barn ska vara barn, tids nog blir de medvetna om allvaret i livet.

Inte enligt planeringen

Nähä då inte gick det som planerat heller! Jag hade planerat att gårdagens regn skulle vara försvunnet på morgonen, solen skulle lysa och dess värme torka bort pölarna av regn. Vad är det första blicken möter genom fönsterrutan? Sol?..inte alls. Grått och regnigt, pölar som tävlar om hur stora de kan bli. "Suck"
Regna kan det göra under natten när man sover. Å andra sidan är det bra med regn för pollenallergikerna..man får vara glad att man har tak över huvudet i alla fall när det regnar, att inte behöva leta sig efter tillfälligt skydd i någon trappuppgång, under någon bro eller än värre.
Fast visst hade det varit trevligt att vakna till solsken.

Önskar ALLA en underbar dag!