2011-12-23

Dan före dan

Igår hade pojkarna lilla julafton, deras pappa tittade in och överlämnade julklappar. I år hade vi kommit överens om att dela på köpen, inte med alla julklappar utan bara två stycken vars prislappar låg på cirka 1.500 kronor styck..totalt vansinnigt att det ska kosta så! Hutlöst för att vara precis. Jag köpte Herr E :s julklapp som var från mig och deras pappa och han i sin tur köpte Herr R: s som var från oss båda. Gissa om det var två superglada grabbar som öppnade.

Detta är Herr R:s hett eftertraktade Clone Turbo Tank! Ett mästerstycke i byggnad, han har i princip byggt den själv dessutom. Har en hel del finesser.

Att det är StarWars som gäller för denne grabb går helt enkelt inte att missa! Han är superduktig på att komma ihåg vad allt heter, hur saker fungerar och filmerna..oj, han har ett minne som heter duga, det går inte att säga fel för då blir man rättad.

Så motsatsen, här kommer Herr E:s hett eftertraktade lycka!

Hogwarths Castle! Även detta bygge helt ljuvligt. Det är en ledad byggnad som går att vrida efter tycke och smak. Föreställer matsalen, Dumbledores kontor samt elevhemmen Gryffindor och Slythering.

De fick även lite pengar av farmor och farfar, farbror B. Av faster fick de ett tjusigt presentkort på en biobiljett var. Och så varsin bok av Enid Blyton - Fem böckerna.

Tror nog att julen startat bra för dessa Herrar!
Med detta så önskar jag ER alla