2011-02-24

Överraskande ilfart till sjukhuset

Sjukhuset ringde idag på förmiddagen 10.40, det var röntgen som informerade om att det fanns en ledig tid idag. - Kunde jag komma inom 30 minuter? Kunde jag hasta mig dit med så kort varsel? Det var ett raskt bråkande innan svaret kom  : Javisst, inga problem. Det var till att snabbt klä om, kasta mig in i bilen och köra dit, leta mig fram till rätt avdelning och sedan sitta i väntrummet högst tre minuter innan jag blev inkallad. De stod att undersökningen skulle ta 30 minuter men den var klar på högst tio minuter! Döm om min förvåning när de sa att det var klart. Nu är röntgen av min ländrygg dock äntligen gjord, nu är det bara att vänta cirka 5 dagar innan svaret kommer från läkaren om det är ett diskbråck eller inte..

Förutom detta så har det varit en riktigt bra dag för E, han har hållit sig vaken hela förmiddagen, till och med lekt lite med R..vill inte ta ut något ännu men det känns helt plötsligt så mycket roligare nu !!

Ha en bra dag alla!

Kommer värmen alls?

Inte känns det speciellt varmare - 33 var det imorse när jag knallade upp, ofantligt vackert är det dock, solen skiner och det är alldeles klart ute, vid första anblicken skulle man kunna tro att det är hur skönt som helst ute, men se där bedrog man sig.
Jag är faktiskt väldigt väldigt trött på detta nu! Vill ha varmare temperatur! Gnäller? Nää..