2011-04-08

Så var det dags

Nu är det fredagsmys. En hel vecka har gått och med en rasande fart ska tilläggas. Våren är på väg man känner hur hoppet spirar i kroppen. Idag finns det ingen närvarande sol utan i hennes plats ligger en tät dimma, att köra raksträckor går väl an det olustiga är när man ligger i mitten och väntar på att svänga, man ser ju inte så bra när det kommer mötande bilar.

Hade tänkt lägga ut en bild på ett pussel som jag och sönerna håller på med (mest jag) men det vill sig inte alls. Använder inte kameran utan min mobil, tycker det blir bättre bilder med den. Döm om min förvåning när jag skulle ladda upp bilderna på hårddisken och det kommer upp en ruta som säger - det går inte att ladda upp bilderna..
Nehej inte det. Ids inte bråka med detta just nu får se om det lyckas bättre en annan gång. Pusslet är dock av det lite knepigare slaget. Det finns en bild men pusselbitarna som man lägger är inte samma som på bilden. Man får bygga i blindo. När man byggt färdigt pusslet så ska det visa vad människorna på bilden ser framför sig. Aningen frustrerande och mer tidskrävande eftersom ingenting stämmer från bilden. Kul men tidskrävande.

Ha en skön fredag alla ♥