2012-07-21

Tid för hopp

~ Vilken konstig sommar det har varit i år.

När barnen reflekterar över detta så är det illa. Men sant. Det har varit en väldigt väldigt konstig sommar denna gång. Inte många dagar Fröken Solstråle behagat närvara, hennes närvaro har antingen jagats iväg av Herr Stormsson eller av Gråtmilda Molna vars tårar varit oändliga. Imorse har Molna varit analkandes även om hon tyglat sina känslor duktigt, det har varit en blyertsfärgad aura runt henne, hennes följe har även de varit klädda i mörka nyanser. Fru Värme har visat sig lika lite som Fröken Solstråle, förhoppningsvis planerar de en kupp för att avsäga Herr Stormsson och Gråtmilda Molna, det finns än en chans för dem, men väntar de för länge blir det svårt.

Önskar DIG en underbar dag!

/Loka


5 kommentarer:

  1. Ja, det har verkligen varit en konstig sommar.
    Du undrade vilken blogg som jag är mest på, det är just den här, dvs "Rozie Filosoferar". Så följ den gärna som du skrev, genom att trycka på den blå följaknappen! ;-)
    Hjärtinnerlig kram, go´aste vännen! ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag följer, kommer och trycker =)

      Radera
    2. Vad BRA! Vad glad du gör mig!
      Angående din fråga inne hos mig så kommer här ett svar:

      Nu vet jag ju inte om du har det nya eller det gamla gränssnittet på din blogg. Om du har det nya så går du in till din blogg. Längst upp till höger trycker du på Utforma - Layout - Lägg till en gadget. Då får du fram en hel lista på gadgetar. Om du vill se vilka som följer din blogg så lägger du till gadgeten "Bloggintresserade". Och vill du ha en uppdaterad lista när någon av dina favoritbloggar har skrivit ett nytt inlägg så lägger du även till gadgeten "Blogglista". Glöm inte att trycka på "spara"! ;-)

      Radera
  2. Mycket märklig sommar! Nästan aprilväder hela tiden... Går man ut så börjar det regna och går man in så kommer solen! Ingen ordning alls.

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mycket konstig och som du säger, sätter mitt hopp till hösten

      Kram

      Radera