2010-10-10

Medvind

Så var besöket över för denna gången. Det hanns med lite läxarbete, utelek och inne samvaro på pappas tid.
Jag hade ju planer på att kratta gräsmattan medan pojkarna var ute och lekte, tjoho, säger jag bara. Hur lätt var det när vinden hela tiden blåste ut de fina lövhögarna! Prata om att vinden blåste på och det gör den fortfarande, ordentligt starka höstvindar råder.

Det blir svenska läxa alldeles strax. Men sedan är det slut på hemläxan för denna gång. Tack och lov för det.

Pappa var inte med så mycket på läxläsningen eftersom vi hade börjat och det skulle hinnas med annat också. I 2½ års tid har deras pappa besökt oss och jag kan i ärlighetens namn säga att han har inte förändrat sig alls under denna tid..det är fortfarande så mycket, så mycket som inte fungerar.
Och hur lätt är det att ta igen något som man inte varit med om under sju hela år!

Är det inte det ena ..

Jag satt alldeles nöjd med bloggens utseende när jag upptäcker att om man lägger upp bilder från youtube så är inläggs ytan alldeles för smal så youtube klippet sticker ut i sidorna..! Oj oj det där måste åtgärdas å det snaraste. Herr R ligger vaken igen och drar sig ska försöka hinna med innan allvaret börjar "fniss"
Ha en skön söndag alla raringar därute.

Idag kommer deras pappa på besök istället för lördagar och då är det bra om han sitter med dem och räknar det som är kvar plus att det ska beskriva sitt hus och rita hur det ser ut : exteriört, interiört och vad de tycker om att göra inomhus.. (hur nu mycket pappa lyckas med ?..)
Sedan blir det kanske en vända utomhus och då ska det krattas löv, vilket jag faktiskt gillar.

Ha en bra söndag alla!

Okej, nu har jag justerat mallen och bredden så nu ser det ju lite bättre ut =)